Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - Rey a Sötét Oldal felé fordulhat majd

|

A D23 expón bemutatott új előzetesben sötét ruhában és vörös fénykarddal jelent meg az új trilógia főszereplője.

Hirdetés

A Disney a D23 expón a Mandalorian előzetese után most egy nem várt fordulattal sokkolta a Star Wars szerelmeseit. A rendezvényen bemutattak egy előzetest, ami egy kis nosztalgiával nyitott, néhány az előző trilógiákból származó képsorral összefoglalta a Skywalkerek eddig útját, ezután azonban rátért arra, ami a rajongókat igazán érdekli, a teljes történetet lezáró kilencedik részre.

Hirdetés

Az előzetesben feltűnnek az első rend űrhajói, Rey és Kylo Ren összecsapása, hallani lehet Darth Vader ikonikus légzését és Palpatine a jellegzetes nevetésén kívül Rey útjának végét jósolja. Mindenképp fontos infók ezek nekünk, de messze nem annyira, mint a trailer lezáró képsora, ahol Rey fekete ruhában vörös, dupla pengés fénykarddal látható. A színészek nagyon homályosan fogalmaztak az előzetes levetítése után, legtöbben azt hangsúlyozták, hogy ez a film bezárja majd a kört. A Rose-t játszó Kelly Marie Tran hozzátette, hogy rengeteg kis részlet köszön majd vissza a korábbi részekből, de a finálé a maga jogán is úttörő lesz.

Sajnos ezt az előzetest egyelőre csak a D23 résztvevői láthatták, de elvileg hétfőn már mindenki vethet egy pillantást a képsorokra, azonban addig sem maradunk teljesen üres kézzel, ugyanis kijött a film hivatalos posztere, ami Kylo és Rey összecsapását ábrázolja:

Ti mit gondoltok, Palpatine-nak tényleg sikerül átállítania Reyt, vagy csak a korábbi részekben is megjelenő vízióról van szó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)