Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - meg fogjuk ismerni Rey szüleit

|

J.J. Abramsnek van még mesélni valója Rey szüleivel kapcsolatban.

Hirdetés

Az idén érkező Star Wars: Skywalker korával J.J. Abrams célja, hogy kielégítő befejezést adjon nem csak az új trilógiának, de az egész Skywalker sagának. Ehhez pedig fontosnak érzi, hogy Rey szülei is előtérbe kerüljenek, és ez meg is fog történni a Skywalker korában.

Hirdetés

Daisy Ridley a USA Todaynek adott interjújában beszélt a rendező terveiről.

"J.J. azt mondta, hogy a kérdés meg lesz válaszolva. Szóval a film végére meg fogjátok tudni, hogy mi is a helyzet."

Az Utolsó Jedikben Kylo Ren azt mondta Reynek, hogy a szülei jelentéktelen senkik voltak. Sokan feltételezik, hogy a széria új fő gonosza csak át akarta verni a hősnőt. Abrams ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy tiszteletben fogja tartani Rian Johnson sztoriját, és nem fogja "visszaszívni" az ott elhangzottakat.

"Nem fogom azt mondani, hogy ami a nyolcadik részben történt az nem történt meg. Tiszteletben tartottuk azt. Annyit mondok, hogy több van ebben a sztoriban, mint amennyit láttatok."

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt majd 2019. december 19-én fogjuk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)