Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - folytatódnak az újraforgatások

|

J.J. Abrams vezényletével további munkálatokra van szükség.

Hirdetés

Már csak pár hónap választ el minket az új Star Wars trilógia záróakkordjától, a Skywalker kora pedig még mindig alig mutatott magából valamit olyan rejtélyes dolgokon kívül, minthogy Palpatine valamilyen formában szerepelni fog és Rey valamilyen ismeretlen okból Sithként pózol egy különleges vörös fénykarddal. 

Hirdetés

Az egyik leginkább naprakész rajongói oldal, a MakingStarWars.net számolt be néhány pletykáról nemrég, amelyek között megemlítették azt is, hogy néhány héten keresztül "titkos" utóforgatásokra kerül sor a film kapcsán, amelybe George Lucas is besegített, ám a rosszmájú spekulációkkal ellentétben ez közel sem jelenti azt, hogy problémák lennének a projekttel, hiszen Lucas végig tanácsadóként segítette a franchise alakulását.

A meg nem erősített információk szerint a legtöbb figyelmet egy olyan fontos jelenetre fordítja a stáb, amelyben SPOILER egy óriási homokféreg és Rey is helyet kapott, és bemutatkozik a karakter egyik új képessége, amellyel meggyógyíthat, vagy akár vissza is hozhat valamit/valakit az életbe. SPOILER VÉGE

J.J. Abrams vállát hatalmas súly nyomja, hiszen egyszerre kell megfelelnie azoknak is, akiknek tetszett a szériától elrugaszkodó Az utolsó Jedik és azoknak is, akiknek nem, így egyáltalán nem hibáztathatjuk érte, ha az utómunkálatok során mindent megtesz egy még jobb végeredményért. December 19-én a hazai mozikban is kiderül, hogy a Star Wars: Skywalker kora hogyan zárja le az új trilógiát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)