Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - magyar felirattal nézheted az utolsó előzetest

|

Válaszokat nem sokad adott, inkább még több kérdéssel szórt meg bennünket az elvileg utolsó trailer.

Hirdetés

Persze különböző összevágott tévéreklámok még biztosan érkeznek majd a Star Wars: Skywalker kora kapcsán, de a hivatalos kommunikáció szerint a nemrég egy NFL mérkőzés szünetében levetített új előzetes lesz a sorban a legutolsó. 

Hirdetés

A kilencedik számozott résszel idén tényleg véget fog érni a Skywalker család régóta húzódó története, a Star Wars: Skywalker kora pedig nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy a lehető legtöbb történetszálat elvarrja a nagy fináléban. Lehet az új Star Wars filmeket imádni és utálni, de talán vélekedjünk bárhogy is a hetedik és nyolcadik epizódról, mindnyájunknak az lesz a legjobb, ha J. J. Abrams most keményen odateszi magát. Az új előzetes alapján pedig erre simán megvan az esély. Temérdek látványos jelenetet zsúfoltak az alábbi videóba, amelyben egymás ellen és egymás oldalán is feltűnik Rey, illetve Kylo Ren. Sőt, az egyik pillanatban jó eséllyel az Uralkodót is megpillanthatjuk - legalábbis a csuklyás tarkóját. 

A trailer mellé egy poszter is érkezett:

Star Wars: Skywalker kora egészen pontosan december 19-én fog megérkezni a hazai mozikba. A jegyelővétel a mai naptól indul el. Nektek meghozta a filmhez a kedveteket a friss trailer? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)