Hirdetés

Star Wars - nem egy, hanem több tévésorozat is készül

|

Aki aggódott, hogy csak tizenegy filmet és egy sorozatot kapunk a következő 15 évben, most megnyugodhat, lesz még több is.

Hirdetés

Persze ez most rettentő soknak hangzik, de ha ügyesen osztják el őket, különböző célközönségeknek szólnak (tegyük fel, lesz egy komolyabb, élőszereplős széria és egy könnyedebb rajzfilm is, ami segíthet eladni a kockás füzeteket és tolltartókat), akkor lehet, hogy nem lesz gond.

Hirdetés

Mindenesetre jelen állás szerint a pletykált Boba Fett és Obi-Wan spin-offok, a Rian Johnson-féle trilógia, és a tegnap bejelentett, Benioffék kezei alatt formálódó filmek mellé Bob Iger vezérigazgató állítása szerint több sorozat is jöhet, amik a Disney 2019 végén induló, saját streaming szolgáltatásán keresztül válnak elérhetővé.

A Trónok harca alkotói egyébként azért nem sorozaton dolgoznak, mert a Disney eleve filmekről kezdett el tárgyalni velük, és nem mutattak érdeklődést a sorozatkészítés iránt. Egy konkrét időszakot szeretnének részletezni.

Ti milyen stílust, témát látnátok szívesen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)