Hirdetés

Nőközpontú új Star Wars sorozat készül

|

A hírek szerint egy negyedik Star Wars szériát is berendelt a Lucasfilm, amit ezúttal egy női alkotóra bíznak.

Hirdetés

A 13 Emmy-díjra jelölt Végtelen matrjoska (Russian Doll) tévésorozat egyik alkotója, Leslye Headland nem mindennapi lehetőséget kap a hírek szerint. A Variety információi szerint ugyanis egy új Star Wars sorozatot bízott rá a Lucasfilm, ami természetesen a Disney+ streamingplatformon fog debütálni. 

Hirdetés

Ez már a negyedik olyan széria lesz, ami a messzi-messzi galaxisba kalauzol el bennünket, elvileg folytatódik második (és harmadik) évadával a The Mandalorian, készül egy Obi Wan-sorozat Ewan McGregor főszereplésével, illetve valamikor jön majd a Cassian Andorra koncentráló széria is, amelyben ismét Diego Luna ölti magára ezt a szerepet.

Leslye Headland

Negyedi versenyzőként hozzájuk csatlakozik Leslye Headland sorozata, ez a beszámolók szerint egy nőközpontú történet lesz (tehát jó eséllyel egy hölgy lesz a főszereplő), ami viszont ennél sokkal izgalmasabb, az az, ha minden igaz, akkor ugrunk az időben, és egy eddig még nem érintett korba repítenek el bennünket. Végül csak élőszereplős adaptációt kap a nemrég bejelentett High Republic korszak? Netán a KOTOR válik újra kánonná? Vagy végre valahára előre fogunk haladni az időben? Remélhetőleg hamarosan kiderül. Headland egyébként elvileg nem csak showrunnerként egyengeti a projekt útját, hanem a forgatókönyvért is ő fog felelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)