Hirdetés

Élőszereplős Star Wars sorozatot készít a Vasember rendezője

|

A Disney durván szeretné megtolni majd a jövőre tervezett streaming szolgáltatásának szekerét, ehhez pedig exkluzív tartalmak kellenek. Például Star Wars sorozatok.

Hirdetés

A Disney elszakad a Netflixtől és jövőre saját streaming szolgáltatást indít, amit a birtokában lévő IP-k alapján készülő tartalmakkal fog megtölteni, így Star Wars és Marvel sorozatokra is bőven számíthatunk. 

Hirdetés

Ezeknek a táborát fogja gyarapítani az az élőszereplős, exkluzív Star Wars sorozat is, amelyet a LucasFilm éppen most jelentett be, az írói és executive produceri feladatokat pedig a közlemény szerint a Vasember 1-2-t és A dzsungel könyvét készítő Jon Favreau fogja ellátni.

Favreau remek kapcsolatot ápol a Disney-vel és a Star Wars univerzum sem ismeretlen számára, hiszen szinkronizált a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban és benne lesz a Solo: Egy Star Wars történetben is. Következő projektje az élőszereplős Az oroszlánkirály. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)