Hirdetés

Az egyik kukázott Star Wars spin-off a Tatooine-on játszódott volna

|

Pont el akarták kezdeni a forgatást, mikor a stúdió úgy döntött, inkább törlik az egész projektet.

Hirdetés

Neil Lamont, produkciós dizájner leült egy interjúra a CinemaBlenddel, ahol elmesélte, hogy bizony ismeretlen okból kukába került egy Star Wars film. Elmondása szerint a sztori a Tatooine-on játszódott volna.

Hirdetés

Továbbra is konkrét információk nélkül, kusza híreket olvasta tudunk csak tájékozódni az esetlegesen készülő Star Wars spin-off mozikról. Most épp arról futottak be friss infók, hogy az egy egyik ilyen projektet végül törölni kellett. Az említett film egyébként a Tatooine-on játszódott volna, ez a tény pedig valljuk be, elég sok kérdést felvet. Elég valószínű, hogy a Solo bukásának hatására dönthetett úgy a Disney, hogy a spin-offos vonal nem a megfelelő irány a Star Wars univerzumnak. Külön érdekesség, hogy Neil egyébként a sivatagos bolygó mellett több új galaxisról is beszélt: 

"Éppen csak elkezdtük a melót egy új Star Wars spin-offon, és hát ja. Már épp letettük az első lábnyomot Tatooine-ra. Érdekes lett volna, és néhány új galaxist is megnéztünk volna."

Neil legnagyobb sajnálatunkra nem mesélt semmi többet a sztoriról. Lehet, hogy az Obi-Wan spin-offról van szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)