Napi büntetés: ez a Star Wars spin-off jön, ha kifogytak az ötletekből

|

Egy videós csapat elképzelte, milyen lenne a Star Wars film, ami az eredeti trilógia talán legjelentéktelenebb szereplőjének életét mutatná be.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Ugyan a Zsivány Egyes kifejezetten jól sikerül, összességében még nem tudjuk, milyen színvonalat képviselnek majd a fő sorozat mellett érkező különböző Star Wars spin-offok. Egy videós csapat viszont elképzelte, milyen filmet forgathatna a Lucasfilm, ha már tényleg minden fontos szereplő megkapta a saját filmjét.

Hirdetés

Gute Arbeit csapata eljátszott a gondolattal egy paródia erejéig, mi lenne, ha elmesélnék annak a lázadónak a történetét, akit egy pillanatra látunk egy őrtoronyban a Yavin IV-en. Igaz, a videó alapján ez inkább hasonlítana a Számkivetettre, mint bármelyik Csillagok háborúja sztorira, mi jót nevettünk a koncepción. Az pedig már csak bónuszpont, hogy az Honest Trailers narrátorát sikerült megszerezniük a videóhoz, amit lejjebb megleshettek.

Viccen kívül, ti milyen spin-off bejelentését vennétek még szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!