Hirdetés

Ilyen lenne egy közös Star Wars és Star Trek mozi

|

Mi lenne, ha a Star Wars és a Star Trek franchise-ok lenyűgöző univerzumai találkoznának egy minden eddiginél látványosabb és izgalmasabb crossoverben? Egy jól összevágott videó adja meg a választ.

Hirdetés

A legújabb Star Trek film, a Mindenen túl nemrég mutatkozott be a mozikban, a következő Star Wars mozi, a Zsivány Egyes pedig decemberben debütál, így rajongjunk bármelyik szériáért (vagy éppen mindkettőért) is, mindig kapunk belőlük újabb adagot. 

Bizonyára sokan elgondolkoztatok már azon, hogy milyen elegyet kapnánk, ha a Disney birtokában lévő LucasFilm és a Paramount Pictures összefognának, majd közös erővel, minden idők legnagyobb költségvetéséből a filmtörténelem során először elkészítenének egy Star Wars - Star Trek crossovert.

Erre tulajdonképpen annyi esély van, minthogy a filmvásznakon láthatjuk majd a Marvel és a DC hőseit együtt, mindazonáltal a ScreenRant gigászi franchise-ok egymásnak eresztésével foglalkozó videósorozata, az Epic Battles legújabb epizódjában az eddigi marketinganyagokat felhasználva megmutatják, milyen lenne egy közös film. Röviden: valóban epic. 

Nektek hogy tetszik a galaktikus kollaboráció? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)