Hirdetés

Star Wars, sztriptíz és Christian Bale - ilyen tartalmak jönnek a Disney+-ra januárban

|

A Disney elárulta, hogy milyen premierekre számíthatnak a szolgáltatás előfizetői a következő hónapban.

Hirdetés

A Disney jövőre is rengeteg tartalommal készül, és a nemrég közzétett videójából is látszik, hogy a streaminget sem veszi félvállról: olyan kiemelt alkotásokra lehet számítani, mint a Loki 2. évada, a Secret Invasion, az Ahsoka, A mandalóri harmadik szezonja és a Pixar újdonsága, a Win or Lose. 

A január azonban még visszafogottan indul a streaming platform számára, egy-két jól csengő névvel (mint a Star Wars és a Beatles) vagy éppen ismert arccal (akárcsak Christian Bale és Kumal Nanjiani) kell beérniük az előfizetőknek, cserébe viszont legalább változatos a kínálat. Mutatjuk is, először az érdekesebb tartalmakat, majd felsorolásszerűen a többit is. 

Hirdetés

Star Wars: A Rossz Osztag 2. évad (január 4.)

Folytatódik a Star Wars: A klónok háborúja spin-off sorozata, amelyben visszatérnek a 99-es klónegység tagjai, hogy újabb kalandokon keresztül nőjjenek a szívünkhöz. Az alábbi kedvcsináló ígérete szerint ismét számos látványos, akciódús és vicces pillanat vár ránk, és már nem is kell sokat várnunk arra, hogy ismét megtapasztalhassuk, mivel készült nekünk Dave Filoni és csapata. 

Amszterdam (január 4.)

David O. Russell (Amerikai botrány, Napos oldal) új filmje igazi műfajkavalkád olyan sztárokkal, mint Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek és Robert De Niro. Időben a két világháború között járunk, amikor két veterán igyekeznek segíteni nehéz sorsú bajtársaikon, és megviseli őket egykori szeretett tábornokuk halála, ám rájönnek, hogy jó eséllyel gyilkosság történt és sokkal szövevényesebb az ügy. Ha többet szeretnétek tudni róla, érdemes elolvasni a Puliwood kritikáját a filmről

Ha ezek a falak énekelni tudnának (január 6.)

A legendás Abby Road Studios történelmét ismerhetjük meg ebben a személyes hangvételű alkotásban, amelyben Paul McCartney lánya, Mary kalauzol végig minket a világ egyik legismertebb stúdiójának kilenc évtizedén. Olyan bandák révén vált világhírűvé, mint a The Beatles és a Pink Floyd.

Isten hozott a Chippendalesben (január 11.)

Megtörtént eseményeken alapuló bűnügyi sztori, amelyben egy indiai bevándorló, Somen "Steve" Banerjee létrehozza a világ legnagyobb férfisztriptíz-birodalmát, senki sem állhatott az útjába. Soment az a Kumal Nanjiani alakítja, akit a nézők többek között az Örökkévalókból és a Rögtönzött szerelemből ismerhetnek. 

A rendkívüli (január 25.)

Saját gyártású Disney+ sorozat egy olyan világban játszódva, ahol mindenki szupererőt kap, miután betöltötte a 18-at. Kivéve egyetlen lányt, a 25 éves Jent, aki különcnek érzi magát emiatt, de barátai nem hagyják, hogy depresszióba essen. Jen elhatározza, hogy megtalálja a saját szuperképességét, de keresés közben felmerül, hogy talán nem is olyan nagy baj nem szupernek lenni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

További Disney+-os újdonságok januárban: 

  • január 6. Betekeredve 2.
  • január 9. A koalaember
  • január 11. Gina Yei
  • január 11. Hullámok hátán
  • január 13. A zöldsapkások: Az afgán misszió (NatGeo doksi)
  • január 13. Ellenállók (NatGeo doksi)
  • január 13. A Zászlókészítés - a személyes ügy (NatGeo doksi)
  • január 18. A kis démon
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)