Hirdetés

Taika Waititi szívesen rendezne Star Wars filmet

|

A The Mandalorian után egy nagyobb projektet is bevállalna a Thor: Ragnarök rendezője.

Hirdetés

Most, hogy lezárult egy újabb Star Wars trilógia, és a The Mandalorian első évada is kifutott, minden rajongó a Lucasfilm felé szegezi tekintetét, hogy mit tervez a stúdió az imádott szériával. Természetesen a legnagyobb érdeklődés a mozifilmeket övezi, melyekről egyelőre semmit nem tudunk. Rian Johnson trilógiájáról egyelőre még folynak a tárgyalások, de úgy tűnik akad még rendező Hollywoodban, aki szívesen kipróbálná magát franchise-ban.

Hirdetés

Taika Waititi a The Mandalorian elkészítésében is részt vett, többek között ő adta a hangját az IG-11 nevű bérgyilkos droidnak, akihez az első szezon több emlékezetes pillanata is kötődik. Legutóbb arról kérdezték meg, hogy szívesen rendezne-e egy egész estés Star Wars mozit, amire ő így felelt:

"Ó, semmit nem tudok még erről, de a Mandaloriannel esélyt kaptam rá, hogy rohamosztagosokkal dolgozhassak... Igen. Egyértelműen [rendeznék egy filmet], de egyelőre megelégszem azzal, hogy IG-11-ként én lehettem az első évad hőse."

Waititi jó választásnak tűnhet, hiszen a Thor: Ragnarökkel már bebizonyította, hogy nem esik kétségbe, ha nagy költségvetésű filmet kell rendeznie, a The Mandaloriannel pedig már belekóstolt a Star Wars világába is. A gond csak annyi, hogy éppen a Next Goal Wins című moziján dolgozik, azután pedig a Thor: Love and Thunder következik, tehát jó pár évbe telik, mire felszabadul a naptára.

Szerintetek jó munkát végezne Waititi a Star Warsszal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)