Hirdetés

Végre Ahsoka Tano kerül a fókuszba a Star Wars: The Clone Wars új előzetesében

|

Mondanunk sem kell, a Star Wars: The Clone Wars 7. évadának legújabb előzetesét is magyar felirattal tudjátok nálunk megnézni.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Star Wars: The Clone Wars utolsó, vagyis 7. évada összesen három történetszálat (story arcot) ölel fel. Ebből az első, a klónkatonákra fókuszáló Bad Batch már véget ért, most pedig az Ahsoka's Walkabout következik - a sort a régóta várt Siege of Mandalore járja majd. 

Hirdetés

Karnyújtásnyira van tehát végre valahára az a pillanat, amire a széria rajongói már oly régóta várnak, visszatér ugyanis Anakin egykori tanítványa, Ahsoka Tano. A legújabb előzetesben neki jut főszerep, szóval ha ti is Ahsoka-hiányban szenvedtek, akkor bökjetek rá gyorsan erre a szép méretes Play gombra itt picit lentebb:

További magyar feliratos filmes és videojátékos előzetesekért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)