Hirdetés

Magyar feliratos előzetesben mutatkoznak be a Star Wars: The Clone Wars új klónkatonái

|

Tökéletlen klónok osztaga próbál az ellenséges vonalak mögé kerülni a záróévad új előzetesében.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Star Wars: The Clone Wars utolsó, 7. évadának premierje, szóval cseppet sem meglepő módon a Lucasfilm előrukkolt egy újabb előzetessel. Míg az első kedvcsináló videó a Mandalor ostromára, Ahsoka és Darth Maul összecsapására fókuszált, az új trailer egy egészen más történetszálat villant meg. 

Hirdetés

A szóban forgó videóban ugyanis azt látjuk, hogy Anakin Skywalker, Mace Windu, illetve két régi klóncimborájuk, Rex százados és Cody parancsnok elkeseredetten próbálnak megnyerni egy több mint tucat fronton folyó összecsapást. Rendhagyó megoldásra van szükségük, így egy kisebb csapatot akarnak az ellenséges vonalak mögé küldeni, erre pedig Cody szerint a Squad 99, vagyis a 99-es klónegység a legalkalmasabb. Tökéletlen klónokról van szó, akik igazi lázadó figurák, érdekes lesz látni őket az új évadban. Természetesen a szóban forgó előzetest nálunk magyar felirattal nézhetitek meg. 

Hasonló, magyar felirattal ellátott filmes és videojátékos trailerekért érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)