Hirdetés

Ilyen lesz a Star Wars: The Clone Wars utolsó két része

|

Május 4-én véget ér a 2008-ban indult Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat, végre megtudjuk, egészen pontosan hogyan zajlott le a Mandalore ostroma és milyen hatással volt a főhősökre a 66-os parancs.

Hirdetés

Már tényleg a Star Wars: The Clone Wars legvégénél járunk, közel a nagy finálé. Az utolsó előtti epizód május 1-jén kerül fel a Disney+ streamingplatformra, a legutolsó részt pedig stílusosan május 4-én, a hivatalos Star Wars napon teszi majd közzé a Lucasfilm. Most a lezárás szinopszisával kedveskedtek nekünk, amelyekből következtethetünk a végjátékra.

Hirdetés

Semmiképpen sem nevezhetőek hosszúnak ezek a leírások, de azt azért azért nagyjából sikeresen vázolják, hogyan ér majd véget Ahsoka Tano, Rex, vagy épp Darth Maul történetének ezen szakasza - a kronológiailag később játszódó Star Wars: Rebels sorozatban ugyebár mindannyiukat viszontláttuk, szóval azért az már most is egyértelmű, hogy egyikük sem fog odaveszni a Mandalore ostroma és a 66-os parancs kiadását követő mészárlás folyamán. 

Az utolsó előtti, "Shattered" címet viselő rész szinopszisa a következő:

"Ahsoka elfogta Mault a Mandalore-on, de a jedi tanács felé vezető útját megzavarják, mivel kiadják a 66-os parancsot, és az egész világ a feje tetejére állt."

A végső epizód, vagyis a "Victory and Death" leírása pedig így hangzik:

"Ahsokának és Rexnek minden bölcsességükre és képzettségükre szüksége lesz, hogy túléljék a klónok háborújának viharos lezárását."

Egyébként bár egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg, de jó eséllyel a The Mandalorian második évadában újra találkozni fogunk Ahsoka Tanóval, akit Rosario Dawson alakíthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)