Hirdetés

Határozatlan ideig csúszik a Star Wars: The Clone Wars képregénysorozat

|

A jelek szerint az IDW Publishing nem viseli olyan jól a koronavírusjárvány miatt kialakult áldatlan állapotokat, mint például a DC Comics.

Hirdetés

Kemény időket él meg most az amerikai képregényipar. A legnagyobb disztribútor, vagyis a Diamond Comics Distributors lehúzta a rolót, nem fogad a raktárul több új megjelenést. Tegnap kiderült, hogy a DC Comics így is próbálja tartani a tervezett megjelenéseket, a terjesztésben pedig egy "mulit-disztribúciós" modellt akarnak kiépíteni. A legfrissebb hírek szerint azonban a kisebb kiadók nem tudnak ilyen nagy elánnal a válság elébe menni. 

Hirdetés

Az IDW Publishing ugyanis bejelentette, hogy határozatlan ideig kénytelenek elhalasztani a Star Wars: The Clone Wars képregénysorozatot - bár alapvetően a Marvel adja ki a Star Wars képregényeket, a kifejezetten a fiatalokat megcélzó sorozatokért az IDW felel. Eredetileg áprilisban startolt volna el heti megjelenéssel a Star Wars Adventures: The Clone Wars - Battle Tales széria, de most teljes stopot nyomott a kiadó, azt sem lehet tudni, mikor jelenhet meg végül az első szám. Az IDW illetékesei azt is kifejtették, hogy nem akarják megosztani az olvasótáborukat, ezért csak és kizárólag azok a képregények fognak digitálisan is megjelenni, amelyek nyomtatott formában is a boltok polcaira kerülnek - korábban ugyebár többekben is felmerült, hogy a print helyett a kiadóknak át kéne állni a kizárólag digitális megjelenésre, de ezt a jelek szerint egyikük sem akarja meglépni. 

Egyébként az IDW a DC-hez hasonlóan díjmentes visszaváltási garanciát hirdetett, azaz ha megveszi valaki egyik képregényüket, de mégsem tetszik neki a kiadvány, akkor 60 napig ingyenesen visszaválthatja azt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)