Hirdetés

Ezért volt annyira élethű Darth Maul és Ahsoka összecsapása

|

Nem véletlen, hogy annyira jól festett Maul és Ahsoka párbaja, hiszen újra Ray Park pörgette a duplapengés vörös fénykardot.

Hirdetés

Nyakunkon a Star Wars: The Clone Wars utolsó, hetedik évadának nagy fináléja, az előző epizódban viszont már láthattuk Darth Maul és Ahsoka párbaját, ami vitán felül az egész sorozat legjobb harci jelenete lett. A Lucasfilm illetékesei most megmutatták, hogyan is sikerült összehozni ezt a látványos összecsapást. 

Hirdetés

Az alábbi videóban a sorozat alkotói mesélnek arról, milyen volt végre tényleg elkészíteni a Mandalore régóta megálmodott ostromát, és hogyan dolgozták ki a két közönségkedvenc karakter fénykard-párbaját. A munkálatokba az egykor Darth Mault alakító színész-kaszkadőrt, Ray Parkot is bevonták, szóval nem csak sima animációról van itt szó kérem szépen, komoly motion capture volt a jelenetek mögött. 

Hamarosan érkezik a végső lezárás, mi pedig kíváncsian várjuk, mit tartogat még nekünk a Star Wars: The Clone Wars.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)