Hirdetés

Star Wars: The Force Awakens videó - nézzetek be a kulisszák mögé!

|

Az új Star Wars: The Force Awakens videó teljesen új jelenetekkel és karakterekkel enged betekintést a forgatás kulisszái mögé. Minden perce arany.

Hirdetés

Indulhatna ennél jobban a szombat reggel? Nem hinném. A San Diego Comic-Conon a Star Wars: The Force Awakens rendezője, J.J. Abrams és Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy mutattak egy új "Behind the Scenes" videót a készülő filmből.

Ez nem egy Star Wars VII trailer, de ettől függetlenül tele van új jelenetekkel, ráadásul pár eddig ismeretlen karakterrel is találkozhatunk benne, illetve egy-egy pillanatra beköszön Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Simon Pegg és Domhnall Gleeson is.

Ezen kívül persze vethetünk egy futó pillantást a forgatási helyszínre és a hihetetlen mennyiségű megépített díszletre is. A színészeken, a stábon, de még J.J. Abrams-en is érződik, hogy mekkora élmény számukra egy Star Wars-filmen dolgozni; ez a videó tökéletesen mutatja be, hogy miért szerettünk bele sokan a Csillagok háborúja univerzumába, és miért várjuk remegve a Star Wars VII: Az ébredő erő premierjét.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)