Hirdetés

Mi köze a The Force Unleashed főhősének a Star Wars: Lázadók sorozathoz?

|

Sam Witwer, aki Starkillert szinkronizálta a Star Wars: The Force Unleashedben mesélt róla, hogy milyen kapcsolat van, illetve lehetett volna a játék és a Star Wars: Lázadók között.

Hirdetés

Ha valaki, hát Sam Witwer otthon van a Star Wars univerzumban, hiszen számos játékban és animációs sorozatban kölcsönözte már Darth Maul és Palpatine hangját, míg a Star Wars: The Force Unleashed részekben Darth Vader tanítványát, Starkillert szólaltatta meg. 

Hirdetés

Witwer a Star Wars: Lázadók című sorozaton is dolgozik, amelyben szintén Maul és Palpatine lett rábízva, azonban - ahogyan arról egy Twitch stream során mesélt nemrég - nem csupán ez a kettő karakter lett volna rá bízva az eredeti tervek szerint, Starkillernek is lett volna egy vendégszerepe a LucasFilm Animation animációs szériájában: 

Dave [Filoni, executive producer] megosztotta velem, hogy úgy tervezte, Starkiller Inkvizítorként bukkan fel a Star Wars: Lázadókban. Nem egészen illett a történethez, de elgondolkozott rajta, mert úgy érezte, hogy érdekes lenne."

A sorozatban az Inkvizítorok Sith-tanítványok, akiket Darth Vader küldött, hogy megtisztítsák a galaxist a megmaradt Jediktől, de összetűzésbe keveredtek a Lázadók Ghost csapatával, akiket egy erős Jedi, Kanan vezet. Starkiller elfért volna az Inkvizítorok között, hiszen a The Force Unleashed történetében még fiatal fiú volt, amikor Galen Marek néven Vaderhez került és a titkos tanítványává fogadta. Hogy végül miért nem került bele Witwer karaktere a Lázadókba, arra a színész egy mondatrészlete utal: "nem illett volna bele."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)