Hirdetés

Kiszivárgott lista ír a Star Wars VIII még be nem jelentett karaktereiről

|

Előkerült egy lista, amin olyan karakterek vannak felsorolva, akik nem kevés meglepetést okoznának a mozitermekben.

Hirdetés

Egyelőre nem lehetünk biztosak abban, hogy a GameStoptól kiszivárgott Star Wars: The Last Jedi figura lista hiteles-e, de az biztos, hogy elég érdekes a tartalma. Több olyan karakter is szerepel ugyanis a papíron, akikről egyelőre nem tudjuk, hogy hogyan illenek majd a sztoriba.

A lenti kép nagyon spoileres, így aki nem akar magának lelőni esetleges meglepetéseket, az most forduljon el.

Az anyag az /r/StarWarsLeaks-en kötött ki, ahol a rajongók azonnal elkezdték találgatni, hogy mit keres például mindnyájunk kedvenc mestere, Qui-Gon Jinn a felsoroláson. A La Fosa del Rancor így elemezte a látottakat.

"Az olyan nevekhez tartozó karaktereket, mint "Cool Beta" vagy "Foxtrot" elég nehéz megjósolni, de lévén ezek kódnevek, valószínű, hogy olyan fontossággal bírnak, mint Rey, Kylo, Luke, Finn vagy Poe. A Victor név nagyon valószínű, hogy Snoke-ra utal. Ezt abból gondoljuk, hogy az egyik ilyen figura egy trónt is kap majd, és egyelőre csak Snoke ült trónon az új trilógiában. Végezetül van egy négyes csomag "Guards of Evil", ami nagyon úgy hangzik, mintha Snoke személyi őrsége lenne."

Nagyon nehéz megjósolni, hogy mit is keresnek ezek a nevek a listában, és nagyon jó esély van rá, hogy a következő Force Friday vásárig (szeptember 1.) nem is fogjuk megtudni, ahogy azt sem, hogy egyáltalán megbízható-e a felsorolás.

A Star Wars: The Last Jedi csapata rengeteg olyan színészt felölel, akiknek a szerepéről még semmit sem tudunk, így nem lennénk meglepődve, ha a lista legalább részben stimmelne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)