Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - durván odacsapott az őszinte előzetes

|

A legújabb Honest Trailers videó Az utolsó Jediket cincálta szét.

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy az összes fontosabb mozit előbb vagy utóbb célba fogja venni a Screen Junkies csapata, hogy egy kíméletlenül őszinte előzetes formájában szépen kiemelje a film legfontosabb hibáit. Valljuk be, a legutóbbi Star Wars mozin nem volt túlzottan nehéz fogást találni.

Hirdetés

A nemrég közzétett új Honest Trailers videó ugyanis a Star Wars: Az utolsó Jedikkel foglalkozik. Természetesen szóba kerül benne az is, hogy nagyjából nulla korábbi kérdésünkre adott választ a nyolcadik epizód, illetve a hírhedt kaszinós jelenet is megkapta a megérdemelt verbális ütlegelést. Hat percen át savazzák Az utolsó Jediket, úgyhogy tessék szépen megnézni, aztán pedig nyugodt szívvel jöhet a felháborodás vagy az egyetértés. 

Szerintetek most is fején találta a szeget a Screen Junkies csapat vagy vitába lehetne szállni velük? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)