Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - bőven van még kivágott jelenet, látni is fogjuk őket

|

Dacára annak, hogy a Star Wars VIII volt a széria leghosszabb filmje, még így is bőven maradt anyag a vágóasztalon. Rian Johnson szerint ezek igenis fontos darabjai a műnek.

Hirdetés

A 2 és félórás műsoridő talán hosszúnak tűnhet a Star Wars: Az utolsó Jedik megnézése után, de ez még így is rövid, ahhoz képest, amilyen az eredeti Rian Johnson verzió volt. Szerencsére a rendező bejelentette, hogy a Blu-ray kiadáshoz minden fontosabb kivágott jelenetet megkapunk majd.

Hirdetés

Mint minden film esetében, úgy a Star Wars VIII-nál is rengeteg jelenet készült, melyek közül nem lett mind befutó.

"Rengeteget forgattunk. Igazából a vágásnál állt össze a nagy egész. A szerkesztés az írói folyamat befejezése. Nem voltunk finomak az anyaggal: széttéptük, kihajítottunk belőle darabokat. Rengeteg, remek kimaradt jelenet maradt ki így."

Johnson hozzátette: komoly, a sztori szempontjából fontosnak tekinthető darabokról van szó, amiket végül fel kellett áldozni az egész mű javáért.

Ha minden jól megy, akkor ezeket majd láthatjuk az extrák között a Blu-ray kiadásban, ami ha követi a szokásos trendeket, valamikor 2018. március végén, április elején futhat be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)