Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - újabb kép Kylo Ren hajójáról

|

Egy játéküzlet véletlenül idő előtt tette rendelhetővé a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik kapcsolódó játékát, ami Kylo Ren új Tie Fighterének modellje.

Hirdetés

Nemrég kiszivárgott egy elég spoileres lista, ami szintén a róluk készülő játékokon keresztül árulta el (nagy valószínűséggel) jó néhány új, a Star Wars VIII-ban feltűnő karakter nevét. Ma pedig ismét egy játékkereskedés osztott meg egy némileg spoileres képet, ami egy új járművet mutat meg.

Hirdetés

Korábban is volt már róla szó, hogy Kylo Ren ezúttal egy saját TIE vadászt is vezet majd, sőt, akkor is kaptunk róla pár koncepciós képet. Azóta persze elkészült a végleges dizájn, sőt, már az új hajó alapján készülő játékot is megtervezték. Egy webshop üzemeltetői véletlenül közzé is tették a gyűjthető modell képét (amit a Hot Wheels készít majd), így aki nem bánja, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik alatt már nem éri meglepetésként a különleges TIE vadász látványa, most megnézheti.

Mit szóltok az új dizájnhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)