Hirdetés

Star Wars: The Last Jedi - megvan a magyar cím, nem erre számítottunk

|

Elég meglepő lett a hazai forgalmazó címválasztása, főleg a külföldi megoldások fényében tűnik furának a döntés.

Hirdetés

Tegnap még arról számoltunk be, hogy a jelek szerint nem Luke lesz az egyetlen jedi a Star Wars: The Last Jedi címmel érkező nyolcadik Star Wars moziban. Mindezt a külföldi címfordításokra alapoztuk, ugyanis a francia, a spanyol, valamint a német fordítások többes számban használták a jediket.

Az angol Jedi kifejezés jelenthet egy vagy akár több fénykardforgató lovagot, ezért tanakodnak jelenleg is a Star Wars rajongók azon, hogy vajon egy vagy több jedire utalhat igazából a cím. A külföldi fordítások egységesen a többes szám mellett döntöttek, a hazai forgalmazó viszont a Star Wars: Az utolsó jedi mellett tette le a voksát. 

Legkésőbb idén decemberben kiderül, hogy akkor most egészen pontosan hány jediről is beszélünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)