Hirdetés

Star Wars: The Last Jedi - új színész debutál R2-D2 szerepében

|

Eddig kérdéses volt, hogy digitális technológiával, vagy egy hús-vér személlyel pótolják Kenny Bakert, de végre kiderült a válasz.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm úgy döntött, hogy nekik nem kellennek a modern megoldások, és inkább ismét hús-vér embert ültetnek R2-D2 belsejébe a Star Wars: The Last Jedi moziban. Már azt is tudjuk, kit.

Az eredeti trilógiában a tavaly elhunyt Kenny Baker alakította a kis asztrodroidot, így a legtöbben arra számítottak, hogy az idei részben már nem színész fogja eljátszani ezt a szerepet.

A Zsivány Egyes K-2SO droidja CGI segítségével lett megalkotva, a hetedik részben látott BB-8 pedig félig-meddig egy távirányítóval irányított robot volt. Így nagy meglepetésként érte a rajongókat, amikor nemrég bejelentésre került, hogy a Doctor Who-ból ismert Jimmy Vee kapta a szerepet. A mozivásznon nem fogjuk látni őt, de legalább már tudjuk, hogy R2-D2 bizonyos dolgokban ugyanolyan maradt az évek során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)