Hirdetés

Star Wars: The Last Jedi - megvan, mikor és hol mutatják be a trailert?

|

Komoly esély van rá, hogy kiderült, mikor láthatjuk először az új trilógia következő fejezetének első bemutatóját.

Hirdetés

Mindenki alig várja, hogy kikerüljön az első Star Wars: The Last Jedi trailer, főleg mióta előkerült egy állítólagos leírás az abban látható eseményekről. Ha minden igaz, akkor már nem kell sokáig várunk és tavasszal érkezik a trailer.

A The Star Wars Show alatt a Lucasfilm megerősítette, hogy Rian Johnson és Kathleen Kennedy is tartanak majd egy előadást a Star Wars Celebration alatt a következő filmről. Ebből gondolhatjuk, hogy aznap jó eséllyel az első trailert is láthatjuk majd.

Mivel a Celebration április 13-tól 16-ig tart ez pont összecsengene azzal, amit még Kathleen Kennedy nyilatkozott decemberben.

Persze ez még nem bizonyít semmit, de nagyon csalódottak lennénk, ha elmaradna a nagy bemutató a Celebration alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)