Hirdetés

Nem Luke az egyetlen jedi a Star Wars VIII-ban

|

Mint kiderült, a Star Wars: The Last jedi alcímében többes számot jelezve szerepelnek az Erő világos oldalát képviselő hősök.

Hirdetés

Nemrég jót kacagtunk Josh Gad próbálkozásán, hogy kifaggassa Daisy Ridleyt, hogy egy vagy több jedi szerepel a Star Wars VIII-ban, de amint nemrég kiderült, egyáltalán nem volt alaptalan a színész kérdésfeltevése. Ugyan Reytől nem tudtuk meg a választ, azóta egy váratlan forrásból érkező infó döntötte el a kérdést.

Kiderült ugyanis, hogyan fordítják az év végén bemutatásra kerülő rész címét különböző nyelvekre, a német nyelvű IGN és az Engadget spanyol szerkesztőségének beszámolója alapján pedig mindkét nyelven több jedire utal az alcím. A kérdés persze továbbra is fúrja majd az oldalunkat, hiszen valószínűleg a premierig nem fogjuk megtudni, kik tűnnek még fel jediként (Reyen kívül, ha őt annak vehetjük). De nem érdemes ennyire előrerohannunk, mivel valószínűleg még az első trailerre is hónapokat kell várnunk, úgyhogy a Lucasfilm ismét mindent megtesz, hogy decemberre ismét csúcsra járassa a Star Wars-lázat.

Szerintetek ki forgat majd fénykardot Luke-on kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)