Hirdetés

Star Wars: Az utolsó jedi - márciusban kezdődnek az újraforgatások?

|

Nem stimmel minden a következő Star Wars film körül, új felvételekre lesz szükség.

Hirdetés

Még szeptemberben bukkantak fel az első jelentések, miszerint a Star Wars: Az utolsó jedi egyes jeleneteit újra fel kell majd venni. Nem olyan meglepő ez, sok nagy költségvetésű film esetében kerül elő újra a kamera, de szeptemberben még arról volt szó, hogy még 2016-ban lemennek a felvételek. A mai információk szerint viszont úgy tűnik, hogy márciusig tolták a munkát.

A Project Casting információi szerint a LucasFilm éppen statisztákat keres Skóciában, és Írország meghatározatlan részein. A kiírásban "hétköznapi embereket" keresnek statiszta szerepekre. Férfiakat és nőket is várnak 16 és fél éves kortól egészen 90-ig. Nincs leírás a jeleneteket illetően, de a jelentés szerint a forgatás márciusban kezdődne, és "az azt követő hónapokban" folytatódna.

Ugyan a kiírás nem tartalmazza, hogy mely főszereplők lesznek jelen, de egyes pletykák szerint mindennek köze lehet Carrie Fisher jeleneteihez.

Még januárban kiderült, hogy Leiának két nagyon fontos része van Az utolsó jedi, és a Star Wars IX történetében. Az egyik az, amikor találkozik a visszatérő testvérével, a másik pedig, amikor Kylo Rennel konfrontálódik Han Solo meggyilkolása miatt. A jelentés nem részletezi, hogy ezek a jelenetek a Star Wars melyik részében szerepelnek majd. Könnyen lehet, hogy Leia részeit kivágták Az utolsó jediből, és azok helyett most új jeleneteket forgatnak.

Persze ezekből semmit nem erősített meg még a LucasFilm. Azt mindenesetre tudjuk, hogy a stúdió nem akarja használni a színésznő CGI modelljét a Star Wars IX-ben, de ettől még könnyen elképzelhető, hogy jeleneteit kivágják vagy átdolgozzák. Reméljük, hogy a Star Wars: Az utolsó jedi első trailere után okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)