Hirdetés

Manga sorozat készül Luke Skywalker kalandjairól

|

Új formában is végigkövethetjük a Star Wars hősének korábban regény formájában kiadott történeteit.

Hirdetés

A Lucasfilm Publishing a New York Comic-Conon jelentette be, hogy tovább bővül a Star Wars franchise, és a VIZ Media csapatával közösen fogják kiadni a Luke Skywalkerről szóló manga sorozatot. A Star Wars: The Legends of Luke Skywalker várhatóan valamikor 2020 elején fog megjelenni, és új formában adaptálja Ken Liu regénye, a Journey to Star Wars: The Last Jedi The Legends of Luke Skywalker történetét. 

Hirdetés

A mangán több tapasztalt japán művész, Akira Himekawa, Haruichi, Akira Fukaya, Takashi Kisaki és Subaru dolgozik együttes erővel. Az első hivatalos promóciós képet már publikálták az alkotásról, íme teljes pompájában:

Haruichi egyébként korábban már dolgozott egy Star Wars mangán, a jelenleg is aktív sorozat Leia Organa: Ordeal of the Princessen. A Lucasfilm és a VIZ is nagyon izgatott a közös projekttel kapcsolatban, és alig várják, hogy mielőbb megismerhessék Luke manga formájában és egyedi stílusban bemutatott kalandjait.

Nektek hogy tetszik az ötlet, fogjátok majd olvasni a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)