Hirdetés

The Mandalorian - kiváló rendezők dolgoznak rajta

|

A LucasFilm kiadta az első képet is a sorozatból.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy a Jon Favreau produceri és írói közreműködésével készülő Star Wars sorozat a The Mandalorian címet kapja, a Birodalom bukása után, de az Első Rend megalakulása előtt játszódik, és egy magányos, a galaxis peremén élő arcról szól.

Hirdetés

Ma kiderült, hogy öt rendező is segít elkészíteni a részeket: a Jessica Jonesnál és a Mr. Robotnál is közreműködő Debora Chow, Rick Famuyiwa, a Jurassic Worldben szereplő, kisfilmeket rendező Bryce Dallas Howard, Dave Filoni, akinek a Clone Wars és a Rebels bizonyos epizódjait köszönhetjük, valamint a Taika Waititi, aki egyebek mellett a Thor: Ragnarokot rendezte. Elég szép stáb, nem nagyon kell aggódni a minőség miatt.

Ez pedig az első kép, teljes nagyságban:

A premier valamikor 2019 végén lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)