Hirdetés

The Mandalorian - a Deadpool színésznőjével erősít a Star Wars sorozat

|

Újabb szereplőt lepleztek le a készülő Star Wars széria stábjából.

Hirdetés

Ahogy arról korábban írtunk, minden jel szerint Pedro Pascal is szerepelni fog a The Mandalorian sorozatban, most pedig arról érkeztek hírek, hogy Gina Carano is felbukkan majd a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódó szériában. 

Hirdetés

Gina Carano talán a legtöbbeknek az első Deadpool moziból lehet ismerős, itt a meglehetősen kemény Angel Dustot alakította. Nem csoda, hogy főleg bunyós szerepeket osztanak a hölgyre, elvégre Carano nem csak modellkedett a színészkedés mellett, hanem profi MMA és muaj thai harcos is volt egy időben. Azt persze továbbra sem tudjuk, hogy kit fog Carano alakítani a sorozatban, ez még Pascal esetében sem tiszta. Az viszont biztos, hogy a The Mandalorian címszereplője egy teljesen új mandalori karakter lesz, szóval nem Boba Fettet újabb történetét meséli el ezúttal a Lucasfilm. 

A jelenlegi tervek szerint a The Mandalorian valamikor jövőre debütálhat a Disney+ streaming szolgáltatáson. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)