Hirdetés

The Mandalorian - egy hírhedt fejvadász is visszatér

|

IG-88 "neve" sokaknak ismerősen csenghet, számukra pedig van egy jó hírünk.

Hirdetés

Egyre többet tudunk a készülő Star Wars-sorozatról, most pedig egy ismerős arc visszatérését lebegtették be a készítők.

Hirdetés

A The Mandaloriannel a Disney egy teljesen új oldaláról szeretné bemutatni a Star Wars-univerzumot, A jedi visszatér eseményei után játszódó sorozat meglehet, hogy az eredeti trilógia vége és Az ébredő Erő közti hézagot lesz hivatott betölteni.

Szép lassan tudunk meg egyre többet a közelgő szériáról, a showrunner, Jon Favreau pedig az alábbi Instagram poszttal kívánt kellemes karácsonyt a rajongóknak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas!

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A képen A Birodalom visszavágból is ismerős IG-88 látható. A könyörtelen fejvadász hírében álló droidnak az volt a feladata, hogy többedmagával együtt felkutassa a Millenium Falcont és annak legénységét. A zöld vászon előtt álldogáló karakter a Making Star Wars elmondása szerint nemcsak hogy visszatér, de még az ikonikus speeder bike-ot vezetve is kiveszi majd a részét az akcióból.

A droid pontos szerepét érthető módon nem fedték még fel, ám nem lepődnénk meg, ha IG-88 egy fokkal komolyabb szerepet kapna a The Mandalorianban, mint korábban. A sorozat várhatóan 2019 végén válik elérhetővé a Disney+ felületén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)