Hirdetés

Star Wars: The Mandalorian - magyar felirattal nézheted a friss előzetest

|

A novemberi premier előtt még egyszer belekukkanthattunk a régóta várt Star Wars sorozatba.

Hirdetés

November 12-én fog elrajtolni a Disney+ streaming szolgáltatáson a jelenleg talán legjobban várt Star Wars produktum (elvégre a kilencedik epizód irányába azért érezhető egyfajta masszív szkepticizmus), vagyis a The Mandalorian sorozat. Most ennek kapcsán kedveskedett nekünk a Lucasfilm egy új előzetessel. 

Hirdetés

Felröppentek nemrég kósza pletykák arról, hogy már a nyitóepizód is durva spoilerekkel kecsegtet, de persze arról nem szól a fáma, hogy egészen pontosan milyen meghökkentő leleplezéssel készülnek az alkotók. Ezen a téren az új előzetesnek hála sem lettünk sokkal okosabbak, de az kétségtelen, hogy továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik a sorozat, amely nyilván nem kapott 18+-os besorolást, de így is jóval komolyabbnak tűnik, minta számozott mozifilmek. Az új trailert természetesen magyar felirattal ellátva nézhetitek meg nálunk. 

Ha a jövőben is egyből feliratosan szeretnétek megkapni a filmes és videojátékos előzeteseket, akkor iratkozzatok fel bátran a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)