Hirdetés

Befejeződött a Star Wars: The Mandalorian második évadának forgatása

|

Már csak az utómunka van hátra, a helyszíni felvételekkel végzett a stáb.

Hirdetés

Nemrég Gina Carano posztolt arról, hogy ő személy szerint végzett a The Mandalorian második évadának forgatásával, most viszont már arról számolhatunk be, hogy pontot tett a csapat az egész második szezon végére, vagyis túl vagyunk a forgatások legutolsó munkanapján is. Persze az októberi premierig azért még lesz dolog bőven a második évaddal, de azért így is remek hír az, hogy nem csúsztak meg a forgatással. 

Hirdetés

Októberig pedig mindenképp elég idő áll Jon Favreau és a többi illetékes rendelkezésére ahhoz, hogy kicsinosítsák a felvételeket. Maga a forgatás befejezése egyébként Baz Idione operatőr Instagram-bejegyzéséből derül ki. Az ő neve mellett még Dave Filoni rendezőt tüntették fel a képen látható csapón, ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a The Mandalorian második évadának utolsó részét köszönhetjük majd épp Filoninak, elvégre nem törvényszerű az, hogy kronológiai sorrendben rögzítsék a sorozat egyes epizódjait. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That’s a wrap on season 2!

Baz Idoine (@bazidoine) által megosztott bejegyzés,

Az eddigi hírek szerint a Sötétkard komolyabb szerephez jut a The Mandalorian következő évadában, szóval ha esetleg az első etapból épp a fénykardcsatákat hiányoltátok, akkor is érdemes lesz ránéznetek a következő felvonásra októberben. 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)