Hirdetés

Star Wars: The Old Republic film érkezhet a csúszó Rogue Squadron helyére?

|

Elég merész pletyka kapott szárnyra az elvileg elhalasztott Rogue Squadron helyére érkező Star Wars mozi kapcsán.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a The Hollywood Reporter forrásai szerint elhalasztották a következő Star Wars mozifilmet, csak később jön a Rogue Squadron. Ennek oka elvileg az, hogy nem fért bele a 2022-es forgatás Patty Jenkins rendezőnő naptárába, így nem tudták tartani a 2023 decemberi premiert. 

Kósza pletykák szerint azonban már meg is van, mi jöhet a Rogue Squadron "helyére". Ez pedig a Star Wars News Net szerint elképzelhető, hogy nem más, mint egy Star Wars: The Old Republic film. 2019 óta pletykálnak egyébként már arról, hogy talonban van egy ilyen mozi forgatókönyve is.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a Star Wars News Net messze nem számít The Hollywood Reporter szintű médiumnak. Szerzői előszeretettel csapnak le kósza pletykára, és szerkesztési elveiket remekül tükrözi az is, hogy a The Hollywood Reporter által megírt, de egyáltalán nem megerősített Rogue Squadron csúszást is hivatalos bejelentésként tálalták - holott erről ugyebár egyelőre még szó sincs.

Hivatalos forrásból érkező közleményre mind a Rogue Squadron késése, mint az esetlegesen helyére kerülő bármilyen más Star Wars mozi kapcsán legnagyobb eséllyel a november 12-én esedékes Disney Plus Dayen számíthatunk. Ekkor kukkanthatunk bele a hírek szerint először az Obi-Wan Kenobi sorozatba is, és ha minden igaz, akkor az Andorból is mutatnak majd valamit. Pénteken okosabbak leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)