Hirdetés

A Star Wars-rajongás csúcsa az ötmilliós zenedoboz

|

A rengeteg, Star Wars-rajongóknak kitalált termék közül talán az egyik legfurcsább (és legdrágább) a zenedoboz, ami egy TIE Fighter alakjában lehet a lakásunk dísze, és természetesen a filmek egyik ikonikus dallamát is játssza.

Hirdetés

Idén tényleg semmi nem szab határt annak, hogy a Star Wars-rajongók a sorozathoz kapcsolódó tárgyakkal töltsék fel lakásuk minden egyes szegletét, a LEGO-készletek és a gyűjthető figurák manapság tényleg csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az igazán elvakult gyűjtők megpróbálhatnak lecsapni a nem túl sok példányban elkészülő TIE Fighter alakú zenedobozra is.

Még ha szeretnénk is egyet a különleges darabok közül, nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a gyártó összesen 99 darabot készít a három variánsból (fekete, fehér, és króm színekben is legyártják). A zenedoboz hat különböző film dallamait is le tudja játszani, a Csillagok háborúja főcímzenéje mellett a James Bond-filmek és a Mission Impossible-sorozat témáit is tudja a zenedoboz, ahogy megtalálható a repertoárban A keresztapa, a Boldog karácsonyt, Mr. Lawrence!, és a Minden lében két kanál zenéje is. Ez pedig potom 18 ezer dollárunkba (ami az ötmillió forintot is meghaladja) kerül csupán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)