Hirdetés

A mostani Star Wars trilógia után nem valószínű, hogy visszatér Rey

|

Legalábbis a szerepet játszó Daisy Ridley egyelőre nem gondolja, hogy a visszatérést jelentő három Star Wars film után ismét a jakkui roncsvadászból lett jedi bőrébe bújna.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy a hetediktől a kilencedik részig tartó Star Wars trilógia nem jelenti a fő széria végét, hanem Rian Johnson vezetésével még három film munkálatai útjára indulnak. A most bemutatkozott karakterek jövőjéről viszont egyelőre nem tudunk semmit, ennek ellenére Daisy Ridley nem gondolja, hogy a kilencedik rész után látjuk még Rey szerepében.

Hirdetés

Rolling Stone ült le egy terjedelmes interjúra a stáb tagjaival, ahol a brit színésznő egy határozott nemmel válaszolt arra, szeretne-e visszatérni az egyelőre cím nélküli epizód után.

"Nem. Nem, nem nem. Tényleg nagyon, nagyon izgatottan várom, hogy megcsináljuk a harmadik filmet és egy kerek lezárást adjunk neki, mert hát, három filmre vállalkoztam. Szóval az én fejemben három filmről van szó. És azt hiszem, ez jó alkalom is lesz, hogy lezárjuk"

- mondta, de ezzel együtt nem zárja ki, hogy idővel megváltozik a véleménye és Carrie Fisherhez vagy Harrison Fordhoz hasonlóan ő is akár több évtized múlva tér vissza.

"Ki tudja? Őszintén, abban sem vagyok biztos, hogy harminc év múlva nem lesz vége a világnak, szóval ha akkor nem a föld alatti alagútrendszerekben élünk, akkor persze, lehet róla szó. De igazából, ki tudja. Mert szerintem az volt olyan lenyűgöző, hogy az emberek vágytak erre. És az emberek, akik részt vesznek benne, imádják. (...) Mennyi idős is leszek akkor? 55. Basszus. Ennyire nem tudok előre gondolkodni"

- fejtette ki.

Szerintetek lehetséges, hogy később olyan nosztalgiával tekintsünk vissza Az ébredő Erővel elkezdett trilógiára, mint az eredeti filmekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)