Hirdetés

Szavazz: szerinted miről kéne szólnia az új Star Wars trilógiának?

|

A Disney bejelentette, hogy bár még csak egy filmen vagyunk túl a jelenlegi trilógiából, ők már a következőre készülnek. De vajon miről fog szólni?

Hirdetés

A jelek szerint minden évben kapunk majd legalább egy Star Wars filmet, és bár 3-4 már most is ott sorakozik a futószalagon, a Disney-nél semmit nem bíznak a véletlenre.

Hirdetés

Kathleen Kennedy jelentette be a minap, hogy annyira elégedettek Rian Johnson munkájával, hogy adnak neki egy teljes trilógiát, amin munkálkodhat. Ennél többet egyelőre nem árultak el, de az internet népe természetesen azonnal találgatásba kezdett: vajon milyen irányba nyit a Star Wars univerzum? Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek mi lenne a járható út:

Ha bővebben is kifejtenétek a dolgot, akkor a komment szekcióban szívesen fogadjuk az ötleteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)