Hirdetés

Star Wars - eljött a tévésorozatok ideje?

|

Egyesek szerint a Disney-nek az a terve, hogy az elkövetkező években több tévés Star Wars tartalommal találkozhatunk majd. Mi nem bánnánk.

Hirdetés

Arról már korábban is hallottunk, hogy a Disney nagyjából tízezer évre előre kitalálta a Star Wars filmek jövőjét, viszont Bob Iger, a cég vezérigazgatója elsősorban csak a mozifilmekre gondolt. Most a Making Star Wars titokzatos forrásának köszönhetően azonban újabb érdekességek derültek ki a Disney terveivel kapcsolatban.

Az informátor (aki egyébként a Star Wars nyolcadik epizódjával kapcsolatban is sok mindent leleplezett) beszámolója több témát is érintett, melyek közül a legtöbb már ismerős lehet a számunkra: készül az Obi-Wan film és a Boba Fett film is. Viszont ami ennél is érdekesebb - ha minden igaz -, hogy a Disney a filmek mellett jobban bekeményítene a tévében is:

"Sokkal nagyobb hangsúly lesz a tévés Star Wars műsorokon. Az új sorozat valószínűleg szorosabb kapcsolatban áll majd a Star Wars filmekből is ismerős történetszálakkal és nem pedig az 'üres helyeket' fogja kitölteni, mint a Clone Wars vagy a Rebels esetében."

Egyébként ez abból is látszik, hogy a Star Wars Rebels kitalálóját, Dave Filonit nemrég előléptették, mostantól az összes animációs sorozatért ő lesz a felelős. Az információk között egyébként volt még egy nagyon érdekes elgondolás, mely szerint a Disney egy olyan filmet is szeretne készíteni, ami elsősorban a Young Adult közönségnek szól (olyasmikre gondoljatok, mint az Éhezők Viadala vagy a Divergent stílusa) és már régóta gondolkodnak azon, hogy egy női rendezőt is felkérnének. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi fog kisülni ezekből a projektekből.

Ti mit gondoltok? Nem lesz ez egy kicsit túl sok Star Wars?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)