Hirdetés

Star Wars filmeket készítenek a Trónok harca alkotói

|

A spin-offokon és Rian Johnson trilógiáján felül is érkeznek új mozik, a friss bejelentés szerint nem is akárkik dolgoznak majd rajtuk.

Hirdetés

Egyenesen a StarWars.com-ról érkezett a bomba hír, amely szerint  David Benioff és D.B. Weiss, vagyis az HBO-féle Trónok harca tévésorozat alkotópárosa új Star Wars mozifilmeket fog készíteni.

Hirdetés

Bizony, ez azt jelenti, hogy újabb, teljesen különálló Star Wars filmeket jelentettek be (igen, nem csak egyetlen filmet, hanem filmek egész sorozatát), amelyek nem kapcsolódnak sem a Skywalker család történetéhez, sem ahhoz az új trilógiához, amelyet Rian Johnson, Az utolsó Jedik író-rendezője fog elkészíteni a jövőben. David Benioff és D.B. Weiss írói és producerei feladatköröket is ellátnak majd a szóban forgó Star Wars moziknál, ami valószínűleg sok Trónok harca-rajongó szívét örömmel tölti el. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke szerint ők jelenleg a világ legjobb történetmesélői, akik irányításukkal a mély sztorikat és komplex karaktereket is képesek új értelemmel felruházni, ezért tényleg remek választásnak tűnnek arra a komoly feladatra, hogy új irányok felé vezessék a Star Wars univerzumot. 

Benioff és Weiss elmondták, borzasztóan örülnek a nem mindennapi lehetőségnek, ugyanakkor kicsit tartanak is a hatalmas felelősségtől. Mindenesetre azon nyomban szeretnének majd munkába állni, amint befejezték a Trónok harca sorozat utolsó évadát. 

Eddig is tudtuk, hogy bőven érkeznek még filmek, amelyek a messzi messzi galaxisban játszódnak. A Solo: Egy Star Wars-történet május 24-én érkezik meg a magyar mozikba, a kilencedik számozott epizódot 2019 decemberében várjuk, később pedig egy Obi-Wan Kenobi és Boba Fett spin-off is várható. Ezeken felül jön majd Rian Johnson trilógiája, illetve David Benioff és D.B. Weiss most bejelentett új Star Wars filmjei. Mozgalmas éveknek nézünk elébe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)