Hirdetés

Ilyen lett volna a George Lucas által tervezett Star Wars sorozat

|

A Star Wars: Underworld munkálatai még a Disney felvásárlás előtt kezdődtek, azonban soha nem láthattuk, hogy hogyan is festett volna a sorozat, egészen mostanáig, ugyanis előkerült néhány próbafelvétel.

Hirdetés

A The Mandalorian megmutatta, hogy igenis hatalmas igény van egy élőszereplős Star Wars sorozatra, ami egy kicsit elszakad a már ismert szereplőktől és a maga útját járja. Jó egy évtizeddel korábban, még a Disney éra előtt, George Lucas is megpróbálkozott egy hasonló projekt megvalósításával, azonban pénzügyi gondok, majd a Lucasfilm eladása miatt, végül semmi nem lett az egészből. Most napvilágot látott néhány próbafelvétel, ami egy kis betekintést ad, hogy milyen hangulata lett volna a Star Wars: Underworldnek.

Hirdetés

A Coruscant alvilágában működő bűnszervezetek bemutatása 2005 és 2010 között nagyon komoly téma volt a Lucasfilm és a LucasArts berkeiben. A stúdió első élőszereplős sorozata és az elképesztően ambiciózus videojáték, a Star Wars 1313 is a messzi-messzi galaxis ezen sötétebb arcát ábrázolta volna, azonban mint tudjuk, hogy végül mindkét projekt szomorú véget ért. Az E3-on és Gamescomon bemutatott demók örökké őrzik majd a jobb sorsra érdemes 1313 emlékét, most viszont a Star Wars: Underworldből is előkerül néhány felvétel:

Az Underworld cselekménye rengeteg fontos eseményt mutatott volna be, többek között, hogy a lázadók milyen módon szerzik meg a  csillagrombolók és a Halálcsillag terveit, de ebben derült volna ki, hogy hogyan nyerte el Han Solo az Ezeréves Sólymot. Miután a Disney felvásárolta a Star Wars minden jogát, elkaszálták szinte az összes futó projektet, a játékkészítés jogai az EA-nél landoltak, a Lucasfilm pedig nekilátott az új trilógia elkészítéséhez. 

Noha az Underworld soha nem láthat napvilágot, eseményei ihletül szolgáltak mind a Zsivány Egyeshez, mind a Solóhoz, és az sem kizárt, hogy a The Mandalorian is átemel majd valamennyit a szomorú véget ért sorozatból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)