Hirdetés

Így készültek a Star Wars: Az utolsó Jedik vizuális effektjei

|

Az Industrial Light and Magic keményen dolgozott azon, hogy a vászonra vigyék a Star Wars csodáját, és a folyamatot most pár videóban be is mutatták.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik kapott néhány Oscar jelölést, köztük a vizuális hatásokért is. Utóbbi kategória teljesen megérdemelt, köszönhetően az Industrial Light and Magic csapatának. A srácok két videóban megmutatták, hogyan valósították meg a csodát.

Hirdetés

Az első videóban láthatjuk a film nyitó űrharcának létrejöttét. Egy-egy képkockához rengeteg munkára volt szükség, ezt ti magatok is láthatjátok:

A második videó az Első Rend hajójának hangárjában játszódik, ahová az elfogott hőseinket hurcolják. A BTS anyag nagyon szépen megmutatja, hogy hogyan lesz egy maréknyi rohamosztagosból egy seregre való.

A végeredmény mindkét esetben lenyűgöző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)