Hirdetés

A Disney Star Wars vidámparkja kőkemény rajongói élmény lesz

|

Az idei Star Wars Celebration alkalmával a Csillagok háborúján alapuló vidámpark tervezői is meséltek néhány fontos ötletükről, amikben az Ezeréves Sólyomnak is fontos szerep jut. Nagyon, nagyon, nagyon szeretnék kipróbálni.

Hirdetés

Még Az ébredő Erő megjelenése előtt mesélt a Disney két amerikai vidámparkjuk kibővítésének tervéről, az idei Star Wars Celebration egyik panelje során viszont még több részletet osztottak meg az előkészítésükön dolgozó szakemberek. Az elmondásuk alapján pedig nem egy egyszerű vidámparkról lesz szó.

Az egyik tervező, a filmeken is dolgozó Doug Chiang például elmondta, olyan szintű részletességre törekednek, amitől nem is úgy érezzük magunkat, mintha valamelyik epizód forgatásán járnánk, hanem mintha tényleg a Star Wars univerzumába csöppentünk volna. Más kérdés, hogy ez egy új sztori lesz, ami az új (tehát Az ébredő Erővel kezdődő) trilógia alatt játszódik, a helyszíne pedig egy hajdanán nyüzsgő kikötő, ami mára csempészek, fejvadászok és kalandorok otthona lett.

A készítők elmondták azt is, hogy a Star Wars vidámparkban tett látogatásunkat egy saját történetté szeretnék gyúrni, aminek kapcsán úgy tűnik, bőven kapunk majd választási lehetőségeket is. Kiemelték, hogy egy-egy állomás gyakran épít majd a korábbi kalandjainkra, például az Ezeréves Sólyom pilótáját, vagy a legénység egyik tagját alakítva komoly beleszólásunk lesz abba is, milyen kalandokat élünk át a legendás hajón.

De a Disney vidámparkjának tervezői gondolnak azokra is, akik nem a lázadókkal szimpatizálnak, ugyanis, ha szeretnénk, akár az Első Rendnek is segíthetünk majd. Végül kitértek olyan apróságokra is, mint például a fénykardok, amiket elmondásuk szerint rendkívül valószerűen keltenek majd életre.

Megmutattak továbbá egy rövid felvételt, amin három rohamosztagos egy női karakterrel küzdött meg, aki egy ideiglenes fegyverként egy bottal vette fel a harcot, de ez a végleges verzióra könnyedén egy Rey fegyveréhez hasonló bot lehet. Persze a park megnyitása még elég messze van, így addig még sok munka vár a csapatra.

Muszáj kipróbálnunk ezt majd valahogy, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)