Hirdetés

Star Wars VII - a mozik alig bírják a rohamot

|

Ma reggel óta lehet jegyet váltani a Star Wars VII vetítésekre, de érdemes sietni, mert elképesztő ütemben fogynak a helyek.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Star Wars VII: Az ébredő erő iránt nagy lesz az érdeklődés, és aki látott már játékmegjelenést, az biztosra vette, hogy a mozik szerverei sem lesznek felkészítve a rajongói rohamra. Így is lett.

A jegyfoglalást a legtöbb helyen nem is tették elérhetővé, azonnal vásárolni kellett, azonban mivel a szerverek rendre összeomlottak, a legtöbb moziban teljesen kikapcsolták ezt a funkciót, így már csak személyesen lehet jegyet vásárolni. Arról persze már ne is álmodozzon senki, hogy az első, éjféli vetítésre kap még jegyet.

A Facebook hírfolyamot jelenleg két csoport bejegyzései árasztják el, a jegyüket büszkén mutogató vásárlók, és a dühöngők, akik bepróbálkoztak az online jegyvásárlással, és a pénzüket le is emelték, de a visszaigazolást már nem kapták meg. Azt tanácsoljuk, hogy amennyiben jegyet szeretnétek, mindenképp személyesen próbálkozzatok, de készüljetek fel arra, hogy legalább egy órát kell majd sorbaállni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)