Hirdetés

Star Wars VII: Az ébredő Erő - hamarosan jön Blu-rayen is

|

Legközelebb megint az év végi ünnepekkor ülhetünk be új Star Wars-filmre a mozikba, viszont hamarosan már otthonunkban is megnézhetjük Az ébredő Erőt.

Hirdetés

Miután a mozikban a legtöbb komoly bevételi rekordot megdöntötte a Star Wars: Az ébredő Erő, a Disney-nek hamarosan még egy kis zsebpénzt hoz majd az újra felpörgetett franchise legfrissebb darabja. Néhány hónap múlva ugyanis megérkezik a film a különböző streaming szolgáltatásokra és természetesen lemezes formában is.

A pontos dátumot az Amazonra kikerült Blu-ray verzió árulta el, ennek tanulsága szerint április 5-én kerülhet először a boltok polcaira a film. Ezt a megjelenést azért is várjuk, mert ugyan bővített változatot nem láthatunk majd, néhány kimaradt jelenet helyet kap a lemezeken. 

Az Amazon szerint 150 percet kell majd rászánnunk az új verzió megnézésére, ami egész pontosan 14 perccel több, mint a mozis változat hossza, így nagyjából negyedórányi eddig nem látott felvételre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)