Hirdetés

Majdnem Ben Affleck rendezte a Star Wars: Az ébredő Erőt?

|

A jelek szerint a Disney fejesei J.J. Abrams előtt másoknak is felajánlották a Star Wars VII rendezői székét.

Hirdetés

Ben Affleck a színészkedés után az utóbbi időben rendezőként is megcsillogtatta a tehetségét, filmjei pedig kifejezetten jól sikerültek, így nem csoda, hogy az ő neve is felmerült, mint potenciális rendező a Star Wars VII kapcsán.

Affleck nemrég az Any Given Wednesday esti show vendége volt, és bár az adásból több dolgot is ki kellett vágni természetesen egyik ilyen sem maradhatott titok. A műsorvezető Bill Simons nem kerülgette a forró kását, konkrétan rákérdezett, hogy tényleg majdnem Affleck rendezte-e Az ébredő Erőt, mire a színész csak ennyit válaszolt:

"Nem lenne szép dolog azokról a munkákról beszélni, amiket visszautasítottam, de rengeteg ajánlatot kaptam, amelyek válaszút elé állítottak. Most biztosan más lenne az életem, ha nem Batmant választom, hanem ezt a másik, 'nagyon ikonikus' dolgot."

Mivel Affleck általában szerepel is a saját filmjeiben, talán a Star Wars VII-ben is felbukkant volna, de szerintünk jól döntött, hiszen ahogy a mondás is tartja: "Légy mindig önmagad! Kivéve ha lehetsz Batman, mert akkor légy Batman!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)