Hirdetés

Star Wars VII - csak 2016-ban jönne?

|

Csúsznak a munkálatok, lehet, hogy egy évvel később érkezne csak a Csillagok háborúja legújabb része. A Disney persze érthető okokból nem akarja ezt.

Hirdetés

A PC World számolt be ma reggel arról, hogy a Star Wars VII csúszhat egy évet, illetve a készítők időt szeretnének még. Lehet, hogy csak 2016-ban jöhet majd a Disney reményteli folytatása?

Az mindenki számára egyértelmű, hogy a rajongók elvárásainak nehéz lesz megfelelni, de a The Hollywood Reporter beszámolója szerint az egyik producer Kathleen Kennedy nem ezért kért halasztást. Azt nem tudni, hogy mi az ok, azt viszont már beszélik, hogy a Disney hallani sem akar a csúszásról, JJ Abrams is a 2015-ös dátumot támogatja.

A menetterv tényleg szoros lehet, ugyanis a Disney állítólag a következő hat évben három új Star Wars epizódot vinne vászonra, illetve ezek mellé legalább két spin-offot is akar. Ti mit gondoltok: jobb, ha sietnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)