Hirdetés

Star Wars VII - C-3PO is csatlakozhat a lázadókhoz

|

Bizony, úgy néz ki, hogy a lázadók legnagyobb örömére R2D2 legjobb pajtása, C-3PO is visszatérhet a hetedik részre.

Hirdetés

A Star Wars VII kapcsán szinte minden héten érkezik valami fincsi pletyka. Beszéltünk már róla, hogy visszatérhet a Millenium Falcon, de szóba került, hogy a nyuggerek is betámadják majd a forgatást, nehogy valami new-age cuccot kapjunk a végére.

Sajnos a Sithekről meglehetősen kevés szó esik, valahogy mindig csak a lázadókról hallunk. Most például a francia filmes lap, a Studio Cine Live címlapján tűnt fel C-3PO, ahogy egy hetes számot szorongat. Ez persze önmagában még nem bizonyít semmit, de Lucas is többször elmondta már, hogy a droidok azok, akik igazi kapcsot képeznek a Star Wars epizódjai között. 

 

Ti örülnétek, ha visszatérne a világ legszerethetőbb okoskodó fémhulladéka? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)