Hirdetés

Star Wars VII - Williams már az előzetes zenéjét írja

|

John Williams állítólag már megkapta a Star Wars 7 első előzetesét, hogy komponáljon alá valami könnyed sanzont.

Hirdetés

John Williams meghatározó részévé vált többek között a Star Wars szériának is. Álmunkból felkeltve is eltudnánk dúdolni a veterán zeneszerző legendás dallamait és könnyen lehet, hogy a mester már készíti a következő nagy filmes slágert, ugyanis a környezetéből valaki elpletykált pár kulisszatitkot. 

Állítólag november 15. lesz az a nap, amikor John Williams a Star Wars 7 traileréhez komponált zenéjét rögzítik teljes zenekarral Los Angelesben. Legalábbis egy a komponistához közeli forrás szerint október huszadikán Williams megkapta J.J. Abrams rendezőtől a várva-várt előzetest és már el is készítette hozzá az aláfestő zenét. A szivárogtató kitért arra is, hogy a 82 éves Williamsnek megterhelő lenne Los Angelesbe repülni, ezért valószínűleg Londonban rögzítik a művét.

Még ha a hír igaz is, semmi nem garantálja azt, hogy a trailer még idén debütál majd. Elképzelhető, hogy a Disney a karácsonyi időszakra betervezett Into the Woods mellé csomagolja, hogy ezáltal is nagyobb figyelmet kapjon a tucatnyi sztárt felvonultató film, de akár az is megeshet, hogy a jövő évi Super Bowlra tartogatja. Ami minket illet, ha már tegnap megjelent volna, az is késő lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)