Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - nyugi, nem lesznek midikloriánok

|

Nemrég megkérdezték a Star Wars: Az ébredő Erő rendezőjét, mi is a helyzet a sorozat egyik legellentmondásosabb történetelemével, de JJ Abrams szerint a hetedik részben nem találkozunk majd a midikloriánokkal.

Hirdetés

Sokan rengeteg különböző hibát felróttak már a Star Wars előzmény-trilógiájának, de az egyik legnehezebben megbocsátható történeti elemnek a Baljós árnyakban bemutatkozott midikloriánok számítanak. Sokaknak nem tetszett, hogy a korábban egészen misztikus Erőt tudományosan próbálták megmagyarázni az írók, és mérhetővé tenni azt, hogy valaki mennyire tud bánni vele. J. J. Abrams viszont megnyugtatott mindenkit, hogy a (nagyon lassan) közelgő filmben nem kell ezzel foglalkoznunk.

A Mission Impossible - Titkos nemzet premierjén kérdezték meg a Star Wars: Az ébredő Erő rendezőjét, hogy szerepelnek-e a hetedik részben a midikloriánok, amire egy egyszerű nemmel válaszolt. Ez is tökéletesen mutatja, hogy a hetedik rész készítői, és Abrams is igyekeznek maximálisan megfelelni a rajongók igényeinek, és visszatérni ahhoz a színvonalhoz, ami igazi kult-klasszikussá tette a sorozatot.

Szerintetek jól döntöttek, hogy ebben az ügyben eltávolodnak az előzmény-trilógiától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)